Projecte Final                                   


Per a la realització del meu projecte final he triat l'elaboració d'una WebQuest, ja que després de conèixer el fonament de diversos recursos educatius m'ha semblat un dels més enriquidors tot introduint els infants en el món de les noves tecnologies obrint un ventall molt ampli d'informació que es troba al seu abast, és clar, sota la supervisió del mestre/a. 

La WebQuest que es presenta a continuació va dirigida a nens d'Educació Primària (cicle mitjà i cicle superior) en l'àrea de ciències naturals. El que es pretén amb aquest recurs web és consolidar els ensenyaments donats a classe i potenciar l'esperit de recerca i investigació de l'alumne oferint-li els recursos adequats. D'aquesta manera l'alumne haurà de presentar-se crític i selectiu a l'hora de triar la informació tot reflexionant sobre les explicacions donades a classe i el que se li demana. 

Volem que amb aquesta WebQuest l'alumne es senti un explorador del seu propi entorn, que descobreixi, per si mateix, la riquesa i varietat de la nostra natura tot potenciant en ell el respecte i cura del medi ambient interactuant i intercanviant informació amb els seus companys de grup. 

En aquesta tasca es valorarà tant el treball individual com el treball en grup, la expressió i qualitat de treball  i el respecte vers la resta de companys i tolerància amb els mateixos.

0 Response to " "

Publicar un comentario