Què és una prestatgeria digital?

Què és una prestatgeria digital?         


La Prestatgeria digital és un espai web que permetin crear llibres digitals als centres docents i altres entitats relacionades amb la docència i el Departament d'Educació tot comptant amb la participació dels alumnes d'una manera senzilla i còmoda. Els llibres creats són emmagatzemats en aquest espai web, la Prestatgeria, de manera que tothom que hi estigui interessat en la seva consulta ho pugui fer.

Una de les característiques més importants del programa rau en la seva facilitat d'ús. Per aquest motiu aquest programa està a l'abast de tothom. Un usuari / ària actua com a administrador / ai te com a funció crear els nous capítols AIXÍ com configurar el sistema. tinença un usuari / ària administrador / a que pot crear capítols nous i pot configurar la manera d'accedir-hi. Els continguts dels llibres s'estructuren en capítols, dins dels quals hi ha les pàgines del llibre. A mesura que s'entren pàgines noves a un capítol, és crea un índex des del qual és possible accedir directament a veure el contingut de les pàgines.

Si volem vaig començar a treball, tenim unes instruccions bàsiques a seguir en el curs telemàtic:  Recursos TIC, per a les aules d'acollida. 

Reflexionem!
Fa alguns anys era impossible pensar que un estudiant normal pogués tenir accés a material de valuosa importància i emmagatzemat en llocs que d'accés molt restringit. Les biblioteques digitals han estat el suport educatiu en línia que es dóna gràcies a la globalització d’internet ja que sense valor o cap esforç sobre l'alumne i al docent a informació que enriqueix i complementa els temes vistos

0 Response to "Què és una prestatgeria digital?"

Publicar un comentario